Ziggo Zakelijk

Ziggo

Ziggo Zakelijk

Sedert enkele jaren is Ziggo Zakelijk uitgegroeid tot een marktbepalend bedrijf in het zakelijk internet segment. Met een professionele aparte afdeling voor elk zakelijk onderdeel. Of het nu ZZP’ers, MKB’ers of grotere ondernemingen betreft, bij onze zakelijke partners kunt u altijd terecht voor een advies op maat.

Onze flexibele oplossingen

Ondernemen is bewegen. Flexibel zijn. Want als de markt verandert, heeft u andere oplossingen nodig. Daarom kunt u bij ons zelf uw pakket samenstellen. En op- en afschalen. Handig als u een grote order binnenhaalt, een tijdelijke piek wilt opvangen of als het even tegenzit. En dat kan gewoon binnen uw contract.

Onze producten en oplossingen

Voor elk type ZZP’er hebben wij een product op maat. Of u nu veel online bent, of vooral belt. U stelt zelf de ideale mix van onze producten samen. U bepaalt het zelf. Wij groeien met u mee – óf niet, als het er even niet in zit. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschikt u natuurlijk over digitale tv van Ziggo.

Altijd uw eigen snelheid

Onderneemt u in een bedrijfsverzamelgebouw? Dan zit u met verschillende bedrijven onder hetzelfde dak. En uw internetverbinding? Die is niet per se hetzelfde. De beste snelheid voor uw onderneming bepaalt u bij ons zelf.

U heeft altijd uw eigen verbinding met uw eigen gekozen snelheid. Dat kan tot maar liefst 200Mbit/s. Betrouwbaar en supersnel. En als er honderd mensen online zijn via uw verbinding?
Dan blijft de snelheid gewoon hetzelfde. Een aansluiting op ons netwerk maakt het bedrijfsverzamelgebouw extra aantrekkelijk. Voor de verhuurder, maar ook voor huurders.

Bekijk de pagina Ziggo Zakelijk