Wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben een ZZP-er die al meer dan vijftien jaar IT-problemen oplost voor particulieren en MKB. Ook geef ik o.a. advies bij de aankoop van pc’s, laptops en smartphones.

Sinds 2011 lever ik netwerk gerelateerde ip-camera beveiliging voor particulieren en bedrijven. Ik adviseer, installeer en verzorg het onderhoud. Bij mij bent u ook zeker van een goede en persoonlijke after sale service.

Via TeamViewer ben ik in staat om u ook op afstand bij te staan en problemen op te lossen. Dit gaat tegen een op voorhand afgesproken uurtarief.

Service aan huis

Heeft u problemen met uw pc of laptop? Geen nood, want ik lever diensten aan huis, eventueel ook in de avonduren. Zo hoeft u niet meer zelf naar de winkel en bespaart het u een hoop tijd.

Service aan MKB

Veel ZZP-ers en MKB bedrijven zijn op zoek naar iemand die eigenlijk van alles voor hun kan regelen. Netwerkonderhoud, oplossen van IT-problemen, hulp op afstand, IP-camera’s / cloud camera’s, alarmsystemen, brandpreventie, Antivirussoftware, factuur- of boekhoudpakketten. Ik lever bij tal van bedrijven al deze diensten op maat. Ideaal voor U omdat u één vast aanspreekpunt heeft voor al uw zaken.

Wat kan ik voor u doen?
  • Reparatie en onderhoud van uw pc of laptop
  • Geheugen uitbreiden
  • Een modem of router installeren
  • Een draadloos netwerk aanleggen
  • Nieuwe software installeren
  • Software updates uitvoeren
  • (Draadloze) printers installeren
  • Uw pc schonen en virusvrij maken
  • Baby toezicht via een IP-camera
  • Installatie van beveiligingscamera’s
  • Cloudrecording van de IP-camera’s
  • Bekijk ook: www.cloud-recorder.nl
  • Tal van andere zaken, bel mij gerust

Ik lever o.a. diensten aan

Dijk van een Taal
Bit2Fit
Hierck Garagebedrijf
Home Sweet Home
Dental Clinic de Aker
Joustra Administratie
care-for-women-logo
dmb-steigerverhuur
natur-style-warmte.fw
forest-forever-logo
jb-bouw-logo
hgi-geluid-logo