Milesight Camerabeveiliging

Milesight Camerabeveiliging

Milesight is een professionele high-tech bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van best-in-class IP surveillance oplossingen met een superieure beeldkwaliteit, uitzonderlijke flexibiliteit en betrouwbaarheid voor de wereldwijde markt.

Verkoop en Marketing

Milesight onderhoudt een betrouwbare en hechte relatie met partners door middel van een wereldwijd netwerk van distributeurs en resellers. Milesight is gebaseerd op klantgerichtheid en biedt real-time technische ondersteuning en klantenservice Wij zijn uw betrouwbare partner in de markt.

R & D (Reseach and Development)

Milesight’s kerncompetentie ligt in de sterke R & D doelmatigheid. Op basis van gedegen kennis en jarenlange ervaring. Milesight is in staat om innovatieve producten te introduceren en te voldoen aan de behoeften van klanten met op maat gemaakte oplossingen.

Productassortiment 

Milesight biedt een uitgebreid IP video-surveillance oplossing. Het assortiment varieert van netwerkcamera’s en NVR’s tot video management software en van instapmodellen tot high-end, tegemoetkomend aan de veeleisende behoeften en verschillende toepassingen.

Bekijk onze pagina’s met IP-camera’s