Bellen met Bart Lannoo

Bel mij gerust of stuur een email. Bent u al klant en heeft u een probleem? Ik ben veelal bereikbaar voor het oplossen van storingen en technische problemen. Heeft u een probleem in het weekend, ook dan ben ik meestal wel bereikbaar.

06 1500 8888

Bereikbaar van 8.00 u. – 20.00 u.

Contactformulier.

Ik heb het contactformulier verwijderd. Recaptcha v2 zorgde voor veel ongewenste e-mail en ergernis bij bezoekers. Recaptcha v3 zend ontzettend veel van uw gegevens naar Google. Aangezien ik net zo op mijn privacy gesteld ben als u heb ik v3 daarom niet geïnstalleerd.

Klik  HIER om uw vraag te stellen.

Dank voor uw medewerking.

Contactgevevens

Bezoek brengen aan Lannoo IT? De koffie staat klaar. Hieronder staat een uitgebreide routebeschrijving of onderaan deze pagina de routeplanner via Google Maps.

Korte Vleerstraat 12
2513 VM Den Haag

Routebeschrijving

Route vanuit Utrecht via de A12 of vanuit Rotterdam, de A13 en dan de A12.

U volgt de A12 richting Den Haag. De A12 gaat over in de Utrechtsebaan. Die rijdt u helemaal uit. Aan het einde van de Utrechtsebaan slaat u bij de stoplichten linksaf.

LET OP!! Nadat u linksaf bent geslagen, neemt u na 100 meter de middelste baan richting MCH Westeinde (dit is belangrijk, anders rijdt u verkeerd).

Nadat u de middelste baan heeft genomen, slaat u bij de stoplichten rechtsaf (Koningskade) en komt u op een middenbaan. Volg deze weg en u wordt “gedwongen” om bij de stoplichten linksaf te slaan (dr. Kuyperstraat die overgaat in de Mauritskade).

Bij de vierde stoplichten slaat u linksaf de Prinsessewal op. Aan het einde rijdt u rechtdoor de (versmalde) Prinsestraat in (let op het kruisende fietspad). In de Prinsestraat slaat u bij de eerste straat rechtsaf (Pieterstraat) en aan het einde linksaf (Torenstraat). Na 100m gaat u de eerste zijstraat rechtsaf (Geest) en na de versmalling linksaf (Vleerstraat). Direct daarna neemt u de eerste straat links naar de Korte Vleerstraat.

U rijdt door tot u “tegen de huizen aan rijdt” en slaat hier linksaf, zodat u langs de huizen rijdt. Nr .12 is bij de grote bamboe. U kunt op het plein in de vakken uw auto parkeren.

Voer hier uw routebeschrijving in op Google Maps.  (nieuw tabblad)